Een ijzersterk social media plan
Het succesvol inzetten van je social kanalen vergt veel tijd en deskundigheid. Veel bedrijven hebben daardoor hulp nodig bij de ontwikkeling van een social media plan. Waar het voor de een de grootste uitdaging van de dag is, is het voor ons dagelijkse routine. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van social media kanalen van derden. Adviseren, creëren, plaatsen, liken, delen, reageren en adverteren vormen ons dagelijkse takenpakket.

Een op maat gemaakt social media plan
Indien je hulp nodig hebt met social media, dan staan wij te popelen om een op maat gemaakt social media plan op te stellen, je online te ontzorgen door het beheer van alle kanalen uit handen te nemen en de kansen die zich online voordoen aan te grijpen. Maak gebruik van onze expertise, tools en creativiteit en besteed het strategische deel en/of het beheer van jouw kanalen uit aan Strooploos. Dan kan jij je weer richten op je core business en doen wij dat ook.

Social Media APK laten uitvoeren?
Anno 2017 is het al lang niet meer innovatief of bijzonder om iets met social media te doen. Het zou onderdeel moeten zijn van de ‘online hygiene’ van een bedrijf. Of je zelf nou wel of niet actief bent op social media, jouw (potentiële) klanten zijn dat gegarandeerd. Achterstallig onderhoud, of niet in het bezit zijn van populaire social kanalen, straalt onprofessionaliteit uit. Men zal denken “als ze dat al niet op orde hebben, hoe zit het dan met de rest?”. Wij bieden hiervoor een makkelijke uitkomst: de Social Media APK. Aan de hand van een uitgebreide checklist, bestaande uit 73 punten, controleren wij alle facetten van de belangrijkste social media kanalen van dit moment. Heb je bepaalde kanalen niet? Wij maken deze voor jou aan en richten ze keurig in. De kanalen die je al wel gebruikt, worden op gebied van beeld, tekst en techniek helemaal bijgewerkt.

Wat kan je van ons verwachten?
* Indien nodig claimen we ontbrekende kanalen, optimaliseren deze en controleren alle basis instellingen
* We controleren/vullen alle teksten en links op de profielen
* We voeren je huisstijl consequent door in het grafisch ontwerp van alle kanalen

Dit alles voor de volgende netwerken:
* Facebook bedrijfspagina
* Twitter
* Instagram
* LinkedIn bedrijfspagina
* Youtube
* Google+
* Google bedrijfsvermelding

Kortom: we zorgen dat je bedrijf alle belangrijke social media kanalen bezit, dat deze weer helemaal bij de tijd zijn en je naast jouw offline hygiëne ook jouw online hygiëne op orde hebt. En dat alles binnen een doorlooptijd van maximaal twee weken!

Folder, poster of flyer laten maken?
Het aantrekkelijk en duidelijk communiceren van een boodschap is ons specialisme. We vertellen jouw doelgroep via verschillende media over je product, dienst of bedrijf. Strooploos bundelt de krachten van online- en offline communicatie. Hierdoor valt ook het ontwikkelen van een flyer, poster of folder binnen onze dienstverlening.

Wil jij flyers laten maken? Begrijpelijk, ze zijn immers nog steeds ontzettend populair onder de Nederlanders en zetten aan tot actie. Maak naast online communicatiekanalen daarom ook gebruik van printed media. Op basis van alle wensen en behoeften gaan wij aan de slag. Uiteraard worden de bestanden drukklaar bij je aangeleverd.