Ons portfolio

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar het geeft je wel een goed beeld van wat we voor onze huidige opdrachtgevers realiseren. Dagelijks werken we aan creatieve oplossingen en verzinnen we verrassende ideeën voor uiteenlopende communicatievraagstukken.

We ontwikkelen niet alleen krachtige concepten, pakkende vormgeving en effectieve strategieën, we maken ook fraaie en werkende communicatiemiddelen. Middelen die op zichzelf kunnen worden ingezet, maar die samen ook een samenhangend geheel vormen. Neem een kijkje in ons portfolio door op een van onderstaande logo’s te klikken.

Enthousiast & gedreven meiden, komen afspraken na en zijn bereid net iets meer te doen dan gevraagd wordt om het maximale resultaat te behalen voor de klant!

Puck en Priscilla hebben ons enorm goed geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Met een flinke dosis enthousiasme, snelheid, creativiteit en humor hebben zij alle wensen verwerkt in de uitstraling en boodschap van Donders HRM. Communicatiebureau Strooploos is een fijne aanwinst in het ondernemersklimaat van Tilburg!

Creatief, Jong, Proactief, Energiek, Origineel en Allround, dat zijn de woorden die me te binnen schieten als ik aan Puck en Priscilla van Strooploos denk. Wij als BakkieKoffie zijn blij dat we deze meiden bij ons proces betrokken hebben. Het maakt ons proces beter en leuker tegelijk!

We werken al enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Strooploos. Puck en Priscilla zijn vlot in de omgang, de lijntjes zijn kort en de kwaliteit is hoog. Keep up the good work!

De samenwerking vanuit V&VN Oncologie verliep soepel. Strooploos dacht met alles mee en hadden goede ideeën waarmee we echt verder konden. Nog altijd is een berichtje voldoende om weer nieuwe banners of visitekaartjes bedrukt te krijgen! Aanrader en uiteindelijk goede keuze om met Strooploos samen te gaan werken.