Mijlpaal van de maand: samenwerking Strooploos en MindLabs

Nooit hadden we verwacht dat de status van ‘mijlpaal’ ons zó’n gevoel van trots zou kunnen bezorgen. Vandaag de dag weten we echter wel beter. Want onze nieuwe samenwerking is er een om fier op te zijn. Dat werd ons meteen al duidelijk. Vanaf heden nemen wij — de meiden van Strooploos — de social media van MindLabs voor onze rekening. Wij gaan delen wat er binnen en buiten de muren van deze innovatieve vereniging leeft, speelt en wat er zich ontwikkelt. En wij zouden ‘ons van Strooploos’ niet zijn, als we daar niet al een paar mooie formats voor in elkaar getimmerd hebben…

Het is voor ons een beetje een thuiswedstrijd. Als ‘bewoner’ van de Tilburgse Spoorzone een andere Spoorzone-inwoner ondersteunen. En dat ook nog op het gebied van communicatie; de branche waarin wij het beste gedijen. Met ‘wij’ bedoelen we Puck, Priscilla en Roos van Strooploos. Een communicatie-expert, een grafisch ontwerper en een journalist bij elkaar. En alledrie Fontys-alumni met hart voor samenwerking, vooruitgang en innovatie. We voelen ons bij MindLabs dus aardig thuis. Maar wat wil je ook in zo’n fijne omgeving waar interessante dingen gebeuren. Waar tevens ruimte is voor overleg en reflectie. Een plek waar boeiende dingen ontstaan… 

De specialisten van Strooploos
Allereerst even een klein uitstapje naar dat kantoor met de gele muur in Station88. De plek in de Spoorzone waar wij gehuisvest zijn. Het praat immers toch net wat makkelijker als je weet wie je voor je hebt. Wij zijn dus Puck, Priscilla en Roos van Strooploos. Met hele verschillende achtergronden, interesses en sterke punten, maar alledrie ontzettend ambitieus en met passie voor het vak. In 2016 maakte Strooploos een vliegende start. Want met de titel ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ en de Starterstrofee 2017 op zak, werd het binnen no-time serious business. 

Inmiddels helpen we meer dan 100 klanten door het hele land met hun communicatievraagstukken. Van een specifiek facet binnen het vakgebied tot aan het gehele communicatiepakket. Want met expertises op het gebied van copywriting, SEO, grafische vormgeving, webbuilding en social media, is er altijd wel een specialist in huis. Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, gaan we daarbij voor een allesbehalve stroperige dienstverlening. En ja, stroopwafels worden met man en macht uit ons kantoor geweerd…

Wat te verwachten?
Het is de droom van ieder communicatiebureau: je mogen inzetten voor de social media van een collectief als MindLabs. En dus zijn we direct aan de slag gegaan. Met een hele lijst aan interessante socialmediarubrieken tot gevolg. We introduceren er hier alvast een aantal. De komende tijd kun je onder meer verwachten: 

 • De Mijlpaal van de Maand
  In de rubriek ‘De Mijlpaal van de Maand’ informeren we je over de hoogtepunten van de voorbije periode. Een nieuwe samenwerking, een interessant stuk over MindLabs dat in de media verscheen of dat nieuwtje dat je écht niet mag missen. 
 • Meet the family; 1 minuutje met
  MindLabs is een collectief van samenwerkingspartners. n grote familie, zo zou je het ook wel kunnen noemen. Interessant dus om op ieder van die ‘familieleden’ eens wat verder in te zoomen. Wat doen ze, en waarom doen ze wat ze doen? Wij zorgen dat je binnen slechts 1 minuut een hoop wijzer bent! 
 • Op de agenda
  Where minds, media and technologies meet; het is de MindLabspay-off. En dus laten we jullie met regelmaat weten waar interessante bijeenkomsten en lezingen plaatsvinden. Mooie momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten…
   
 • Aan het woord
  MindLabs bruist, onder meer vanwege de interessante projecten die worden aangejaagd. In iedere editie van de rubriek ‘Aan het woord’ vragen wij één van de programmamanagers het hemd van het lijf. Zo ken je binnen no-time alle ins en outs.  
 • Het Bruisend Hart
  We volgen de totstandkoming van ons nieuwe onderkomen in de Tilburgse Spoorzone natuurlijk nauwgezet. En omdat we ons kunnen voorstellen dat ook jullie fan zijn van wat facts and figures op dat gebied, posten we met regelmaat over de bouw en de weg naar de oplevering van het Bruisend Hart. 

Volg MindLabs op de socials
Je begrijpt: we gaan hier niet meteen al ons kruit verschieten. En dus kun je nog veel meer dan alleen de bovenstaande rubrieken van onze hand verwachten. Niets is immers zo leuk als het element van verrassing. Zorg dat je MindLabs op alle mogelijke kanalen volgt; FacebookInstagramLinkedIn en Twitter. Dan hoef je nooit meer iets te missen! En vergeet ook niet om onze Strooploos-accounts een like te geven. Want wellicht kunnen we ook een keer iets voor jou betekenen!