Gezocht: allround communicatiemedewerker voor team Strooploos (uren in overleg)

Wil jij ’s ochtends het liefst nog niet weten wat je ’s avonds over je werkdag te vertellen hebt? Krijg je van routines het zuur. Is ‘niet lullen maar poetsen’ jouw lijfspreuk? En doe je dat poetsen bij voorkeur in de vorm van schrijven, designen, het onderhouden van socialmediakanalen en websites en het organiseren van kleinschalige (online) events? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want full service communicatiebureau Strooploos uit Tilburg is op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige communicatiemedewerker voor het liefst 36 uur per week. Interesse? Lees snel verder en klim in de pen. En wie weet kun jij binnenkort vlammen voor het meest ambitieuze communicatiebureau van Brabant.

Allround communicatiemedewerker van Strooploos
Als ‘manusje van alles’ heb je bij communicatiebureau Strooploos altijd iets omhanden. Je schrijft nieuwsbrieven, artikelen, blogs, socialmediaposts en andere communicatie-uitingen voor klanten en onszelf. Je ondersteunt onze vormgever met lichte grafische werkzaamheden. En je bent daarnaast ook heel praktisch bezig; van het opmaken van nieuwsbrieftemplates tot aan het plaatsen van posts. Geen dag is dus hetzelfde voor je. En liefst ook geen uitdaging te groot. Je bent enthousiast, representatief en hebt een vlotte manier van communiceren die bij onze uitstraling en bedrijfscultuur past.

Strooploos is een bureau van bescheiden formaat, maar met grootse plannen. Daarom ben je flexibel en niet vies van strakke deadlines. We staan bekend om onze snelle doorlooptijden en stipte aanpak. Je hebt dan ook een creatieve pen en hangt de ‘afspraak is afspraak’-filosofie aan. Krijg je verantwoordelijkheden, dan weet daar goed mee om te springen. En zo nu en dan een beetje schuiven qua uren om die ene opdracht voor een klant op tijd af te hebben, is iets wat jij als vanzelfsprekend beschouwt.

Wat Strooploos jou kan bieden

 • Een contract voor 3 maanden, met uitzicht op verlenging
 • Flexibele werkdagen; wij hebben wel een voorkeur, maar de keuze is aan jou
 • Een combi tussen thuiswerken en vanuit ons gezellige kantoor in de inspirerende Spoorzone opereren
 • Een marktconform salaris met reiskostenvergoeding
 • Een plek in een jong en ambitieus team
 • Groeimogelijkheden en eigen verantwoordelijkheden
 • Veel afwisseling qua werk
 • Uitbreiding van je netwerk
 • De kans om je op allerlei vlakken binnen het communicatiewezen te laten zien en je verder te ontplooien.

Hoe wij ‘de nieuwe’ voor ons zien

 • Je hebt een opleiding in de richting van communicatie afgerond.
 • Je hebt een plezierige pen en beheerst de Nederlandse taal veel beter dan enkel de d’tjes en de t’tjes.
 • Je bent bekend met communicatie via socialmediakanalen.
 • Je weet van wanten met jouw telefoon; bel- of spreekangst is jou onbekend.
 • Je bent verantwoordelijk, betrouwbaar en ambitieus, zowel naar ons als naar onze klanten toe.
 • Je kunt tegen opbouwende kritiek en doet daar actief iets mee.
 • Je stroopt je mouwen graag op en maakt het liefst zo veel mogelijk meters, maar bent ook wel in voor een lolletje, zo nu en dan.
 • Je bent een teamspeler, die zich wanneer nodig flexibel opstelt.

Over Strooploos
Strooploos is een full service communicatiebureau uit Tilburg. In 2016 maakten we − toen nog met z’n tweeën − een vliegende start met de titel ‘Rabo Starter van het Kwartaal’, en later wonnen we ook de Starterstrofee. Inmiddels helpen wij met 6 man sterk meer dan 100 klanten door het hele land met hun communicatievraagstukken. Van een specifiek onderdeel tot aan het gehele communicatiepakket. Want met expertises op het gebied van copywriting, journalistiek, grafische vormgeving, webbuilding en social media, is er voor elk facet binnen de communicatie wel een specialist in huis. En zijn we geen expert op een bepaald gebied? Dan worden we dat. Of we zorgen dat de klant bij de juiste deskundige uit onze schil met vaste, lokale partners terechtkomt.

Interesse? Wees er snel bij!
We zijn ambitieus. Niet voor niets zijn we nu naar versterking op zoek. Maar dat betekent niet dat er geen plek voor plezier is. Sterker nog: wij doen niets liever dan wat we momenteel dag in dag uit doen. En dus zoeken we iemand die net zo gelukkig wordt van werken in dit werkveld. Ben jij diegene die we zoeken? Solliciteer dan vandaag nog met je motivatie en cv. En wie weet rollen we jou binnenkort op je nieuwe bureaustoel ons kantoor binnen! Je kunt ons bereiken op 013-2032870 of info@strooploos.nl.