Opdrachtgevers:
Fontys Economische Hogeschool Tilburg (FEHT)
Stichting Jong Ondernemen
Studenten Corps Sint Olof
Studenten Roeivereniging T.S.R. Vidar
Rabobank Tilburg en omstreken
Vrouwen ontmoeten vrouwen

Communicatievraagstuk:
Verschillende opdrachtgevers benaderden ons met de vraag of we ons succesverhaal over het ontstaan van Strooploos, onze ervaring met het ondernemerschap en het verloop van ons full service communicatiebureau tot dusver wilden delen. Om tijdens bijeenkomsten en congressen (potentiële) ondernemers of studenten te inspireren en motiveren.

Het eindresultaat | Studenten Roeivereniging T.S.R. Vidar
We hebben momenteel diverse presentaties op de plank liggen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om een presentatie te combineren met een pitchworkshop. Deze combinatie verzorgden we onder meer tijdens het Februaricongres van Vidar in opdracht van Rabobank Tilburg en omstreken.  De studenten waren enthousiast, vonden het interessant én beoordeelden onze presentatie en workshop na afloop als beste van de avond.

Het eindresultaat | Fontys Economische Hogeschool Tilburg
Tijdens de carrièreochtend van FEHT verzorgden wij een presentatie voor 80 studenten. Tijdens deze ochtend kregen vierdejaars Digital Communication studenten informatie over de mogelijkheden waaruit zij kunnen kiezen na hun afstuderen. Ze mochten zelf kiezen welke presentatie ze wilden volgen. Wij vertelden alles over het ondernemerschap, deelden tips en tricks en beschreven ons eerste ondernemersjaar. De studenten luisterden aandachtig naar ons verhaal, stelden vragen en ervaarden het als een interessante presentatie.

WhatsApp Image 2017-09-11 at 14.54.34

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Laat een berichtje achter
Graag blijven wij ook in de toekomst ons verhaal delen om mensen te motiveren en inspireren. Organiseer jij binnenkort een evenement en ben je op zoek naar sprekers die een inspirerend verhaal over de bühne brengen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden.

“Puck en Priscilla barsten van de creatieve ideeën en energie en hebben hun bedrijf als geen ander in de markt weten te zetten. Dit resulteerde al in mooie opdrachten. Het enthousiasme en het lef om te ondernemen brengen zij, tijdens de presentaties die ze als Rabo Starter van het Kwartaal hebben gehouden, op een natuurlijke manier over aan het publiek.”