Fotograaf inhuren voor kwalitatief beeldmateriaal?
Tekst informeert, beeld amuseert. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat Strooploos daarom figureren als video en fotografie content creator. Tijdens evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen of andere momentopnamen laten wij onze camera’s draaien om voor jouw statisch- en animerend beeld vast te leggen. Ook voor portretfotografie van personeel of het in beeld brengen van jouw bedrijf in de vorm van een bedrijfsvideo kan je onze cameraman of fotograaf inhuren.

Geen hobbyist maar een professionele cameraman
Een uitspraak als “iemand die ik ken heeft een goed fototoestel, die kan wel goede foto’s en video’s voor mij maken”, heb je vast weleens gehoord. Als we alle smartphones, compactcamera’s en spiegelreflex camera’s die er zijn, bij elkaar optellen, dan zijn er meer toestellen dan mensen op aarde. Het effect: iedereen is fotograaf of cameraman en velen daarvan noemen zich ook zo. Het is niet verboden, het is namelijk een vrij beroep, maar de meesten zijn verreweg van geleerd binnen het vak. Bij ons ligt dat anders. Als content creator gaan wij verder dan het ‘klik-en-klaar-principe’. Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij bedrijven als Skyhigh TV en Fabriq TV zijn de nodige vaardigheden aanwezig om van zowel fotografie als video een succes te maken. Hierdoor weten wij ieder beeld herinneringswaardig te maken.

Strooploos, dé ideale content creator
Wij luisteren naar jouw behoefte en voegen dit samen met onze expertise. Hierdoor zijn wij dé ideale content creator op het gebied van video en fotografie. Maar ook op het gebied van tekst ben je bij ons aan het juiste adres. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en daag ons uit om van jouw bedrijf of gelegenheid het optimale foto- en videomateriaal vast te leggen. Door onze full service dienstverlening kunnen we de content ook direct plaatsen op de website of social media kanalen.