Over Strooploos

Communicatie; het is een vak apart. Wil je de communicatie rond jouw product of dienst grondig aanpakken, dan is er veel meer nodig dan een leuke tekst, een prefab flyer of een digitaal gegenereerde huisstijl. Daar is mensenwerk voor nodig. Werk door communicatiespecialisten, welteverstaan.

De expertises van Strooploos
Wij zijn Puck, Priscilla, Roos, Florence en Noëlle van Strooploos en wij verstaan dat communicatievak als geen ander. In 2016 maakten wij vanuit de Spoorzone in Tilburg een vliegende start. Met de titel ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ en de Starterstrofee 2017 op zak, werd het bedrijf in no-time écht serieuze business.

Inmiddels helpen wij meer dan 100 klanten door het hele land in met hun communicatievraagstukken; van een specifiek onderdeel binnen de communicatie tot aan het gehele communicatiepakket. Want met expertises op het gebied van copywriting, grafische vormgeving, webbuilding en social media, is er voor elk facet binnen de communicatie wel een specialist in huis. Via ons geen losse flodders, maar weldoordachte strategieën en eindproducten dus. Communicatie van voor tot achter; wat wil je nog meer?

Doen waar je goed in bent
Maar omdat je nooit in álles goed kan zijn en wij geloven dat de beste resultaten behaald worden als iedereen doet waar hij of zij goed in is, hebben ook wij zo onze hulptroepen. Wij werken met een vaste schil van lokale partners die onze dienstverlening aanvullen, daar waar wij geen experts zijn. Alleen het beste van het beste dus!

We werken al enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Strooploos. Puck en Priscilla zijn vlot in de omgang, de lijntjes zijn kort en de kwaliteit is hoog. Keep up the good work!

De samenwerking vanuit V&VN Oncologie verliep soepel. Strooploos dacht met alles mee en hadden goede ideeën waarmee we echt verder konden. Nog altijd is een berichtje voldoende om weer nieuwe banners of visitekaartjes bedrukt te krijgen! Aanrader en uiteindelijk goede keuze om met Strooploos samen te gaan werken.

Creatief, Jong, Proactief, Energiek, Origineel en Allround, dat zijn de woorden die me te binnen schieten als ik aan Puck en Priscilla van Strooploos denk. Wij als BakkieKoffie zijn blij dat we deze meiden bij ons proces betrokken hebben. Het maakt ons proces beter en leuker tegelijk!

Puck en Priscilla hebben ons enorm goed geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Met een flinke dosis enthousiasme, snelheid, creativiteit en humor hebben zij alle wensen verwerkt in de uitstraling en boodschap van Donders HRM. Communicatiebureau Strooploos is een fijne aanwinst in het ondernemersklimaat van Tilburg!

Enthousiast & gedreven meiden, komen afspraken na en zijn bereid net iets meer te doen dan gevraagd wordt om het maximale resultaat te behalen voor de klant!